EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE

EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE

Ekseption Peelings & Skincare is 1 van de meest innovatieve merken als het gaat om het gebruik van organische peelings.
Waar vroeger TCA, Glycol, Kojic Acid en andere redelijk "agressieve" peelings werden toegepast en je de vreselijke slangenhuid voor lief moest nemen na een behandeling (je vriendin: "HUUUHHH wat heb JIJ gedaan??") is door jarenlang research een nieuwe generatie peelings ontstaan.

                     OLD SCHOOL PEELING MET SLANGENHUID EFFECT...... ZO WIL JE NIET IN HET OPENBAAR GEZIEN WORDEN TOCH?


Peeling Skin
Bij Ekseption krijg je dezelfde nieuwe en/of verbeterde huid maar dan door iets langer durende micro-exfoliatie, wat inhoudt dat je evenveel oude huidcellen verliest als bij een OLD SCHOOL peeling maar dan bijna zonder dat je het merkt. Je verliest dus niet de o zo belangrijke barrière die je huid beschermt in 2 dagen, maar in 28 dagen en ondertussen heeft je huid de tijd om nieuwe cellen op te bouwen maar dan beter..... de nieuwe huid wordt geholpen door "brandstof" die oneffenheden en zaken waar je niet zo blij mee (acne, pigmentjes, rimpels, etc) was corrigeert. Om dit proces te ondersteunen zijn ook HYDRATERENDE peelings (gluconolactone & lactobionic acid), peptides en o.a. retinol en hyaluron toegevoegd aan zowel de peelings zelf als aan de meeste dagelijkse cleansers / serums / crèmes die thuis worden gebruikt. Een resultaat boven verwachting is het logische gevolg. Daar staan het merk en de huidspecialisten die er mee werken garant voor, mede door hun jarenlange ervaring, continue training en de passie die zij voor uw huid hebben.

Bekijk de YOUTUBE VIDEO die in ca 1 minuut laat zien hoe eenvoudig de stappen van het protocol zijn en hoe rustig de huid van de cliënt dit ervaart.